پژوهشگران معتقدند مصرف غذاهایی مثل همبرگر ، پنیر، بستنی و
کره که مقدار زیادی چربی اشباع شده در خود دارند به پایین آمدن خلق و خو و
شروع افسردگی منجر می شود.
افکارنیوز:شاید ما تنها زمانی به فکر چرب تر کردن غذایمان بیافتیم که درد و
سرگیجه سراغمان بیاید اما محققان می گویند تاثیر چربی غذا خیلی زودتر خود
را نشان می دهد و قبل از آن که جسممان را ناتوان کند به ما روانی ضعیف می
دهد.محققان می گویند؛ افسردگی یکی دیگر از نتایج پر چرب بودن غذاست گرچه
چنین غذاهایی به دلیل طعم لذیذشان لذتی موقتی به شما می دهند.
بررسی ها نشان می دهد، این غذاها اعتیاد آور بوده و اگر در مدت طولانی مصرف شوند، افت شدید خلق و خو و افسردگی را به همراه می آورند.
پژوهشگران معتقدند؛ مصرف غذاهایی مثل همبرگر، پنیر ، کره که مقدار زیادی
چربی اشباع شده دارند باعث بروز التهاب در سراسر بدن می شوند و حتی مغز
مصرف کننده شان را هم ملتهب می کند از نظر آن ها این التهاب تغییراتی در
مغز ایجاد می کند که پیامد آن پایین آمدن خلق و خو شروع افسردگی است.
جایگزین مناسب برای ساندویچ های بیرونی ساندویچ فلافل، الویه، ماکارونی، مرغ و سبزیجات، سمبوسه و استیک گوشت خانگی است که نه تنها اسیب زا نیست بلکه مقدار زیادی از ویتامینها و مواد معدنی را فراهم می کنند 