فرزندپروری شیرین

شیرین ترین لحظات عمر یه پدر و مادر، دیدن خنده های بچه شونه، اما گاهی با یه ناراحتی شیرینی ها رو به کام خودشون تلخ می کنند! امان از روزی که مادر و پدر دیگه فرصت جبران نداشته باشند! تقدیم به پدر و مادرهای عاشق و فرزندان شیرینی که آرزوی لبخند بر لبانشان ماند

فرزندپروری شیرین

شیرین ترین لحظات عمر یه پدر و مادر، دیدن خنده های بچه شونه، اما گاهی با یه ناراحتی شیرینی ها رو به کام خودشون تلخ می کنند! امان از روزی که مادر و پدر دیگه فرصت جبران نداشته باشند! تقدیم به پدر و مادرهای عاشق و فرزندان شیرینی که آرزوی لبخند بر لبانشان ماند

شیر را با دارچین میل کنید...


طب امروزی تاکید به خوردن فراوان شیر می کند، مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می برند. برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می برد.

.
.
.
.......................................
این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می رساند.
شیر سرد فواید بیشتری نسبت به شیر گرم دارد. چون شیر سرد خواص خود را به صورت طبیعی حفظ کرده و کمتر به بافت های گلو آسیب می زند. از این رو شیر سرد سالم، کامل و خنک کننده است. خیلی از افراد بوی شیر را دوست ندارند در این صورت بهتر است از شربت گل رز در شیرشان استفاده کنند و یا با میوه های دیگر به صورت مخلوط مصرف کنند .
.
.
.
-----------------------
کارشناسان تغذیه می گویند شیر پاستوریزه را نباید جوشاند و فقط به صورت ولرم باید آن را مصرف کرد . جوشاندن شیر پاستوریزه شده باعث از بین رفتن کیفیت آن می‌شود. در پاستوریزه شدن شیر کلیه میکروب‌های بیماری زای این ماه از بین می‌رود، بنابراین نیازی به جوشاندن آن نیست، ضمن آن که جوشاندن مجدد شیر پس از پاستوریزه شدن باعث از بین رفتن برخی ویتامین‌های آن می‌شود. جوشاندن شیر ضمن ایجاد تغییرات عمده در ترکیبات شیر و از بین بردن ویتامین‌های حساس به حرارت موجود درآن، باعث کاهش جذب میزان کلسیم محلول در آن می‌گردد.

.
.
.
.........................................
مواد اولیه :
شیر یک پیمانه
دارچین چند تکه کوچک
عسل دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه: 
اول از همه 2 تا لیوان شیر رو میریزید تو شیر جوش
با شعله ی ملایم رو گاز میذارید
1 دونه چوب دارچین رو هم بهش اضافه میکنید
یه پنسه هم زعفرون لازم داریم 
2 تا ق م خوری هم بهش عسل اضافه میکنیم و هم میزنیم
و میذاریم شیر به جوش برسه
خب حالا نوشیدنیمون آماده است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد