· ** رژیم کم شکر و پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینی ها
· ** حذف یا کاهش آلرژن های غذایی مانند نوشابه های گازدار ، آدامس ، سس ، آبلیمو ، کنسروها ، مربا ، ترشی ، کمپوت ها ، قهوه ، چای ، شکلات ، پنیر و ...
· ** درمان کمبودهای تغذیه ای احتمالی و استفاده از مکمل های غذایی
· ** حذف یا کاهش افزودنیهای خوراکی و رنگ های مصنوعی مثل بادام بوداده ، ادویه های معطر ، آبنبات ها ، کیک ها دسر ها و . . .
· ** استفاده از منابع غذایی حاوی امگا 3 مانند ماهی ، روغن زیتون و گردو در برنامه های روزانه
· ** استفاده از میوه و سبزی تازه
· ** حذف غذاهای سرخ شده
· ** محدودیت مصرف غذاهای لبنی
· ** حذف کاکائو ، شکلاتهای حاوی قهوه ، نسکافه ، چیپس ، پفک
· ** افزایش مصرف آب
· ** غلات صبحانه ، نان ، ماکارونی ، جو ، برنج ، سیب زمینی از مواد نشاسته ای هستند که عوارض جانبی ندارند
در آخر خاطر نشان می کنیم که غذاهای مشکل ساز باید تعیین و سپس از یخچال
و قفسه های خانه حذف شوند . همچنین سعی کنید همیشه با خواندن برچسب های غذایی از مواد تشکیل دهنده آن ها آگاه شوید .
'گردآوری توسط مهرنوش زمانی